Maker City, makers veroveren Gent

Maker City is een gratis event op 19 en 20 november. Na een succesvolle eerste uitgave in Mechelen, strijkt de makersbeweging dit jaar neer in Gent. Twee dagen lang palmen makers de stad in en tonen ze hun kunnen: in hun atelier, op straat en in de Oude Vismijn.

Maker City is een niet te missen evenement voor jong en oud. Een unieke kans om binnen te kijken bij al dat creatief talent in Gent. Kom te weten wie die vele makers zijn en waarom ze zo belangrijk zijn. Spring eens binnen in hun atelier. Laat je op straat verrassen door de makers op Guerilla Make Street of ontdek de vele Pop-upsstores. Maak kennis met de toekomst van maken op de Market of Futures of bezoek de expo Hands on Design in het Design museum Gent.

Of kom tijdens Maker City proeven van al ons duurzaam lekkers. De BoomBar doet van Guerilla Make Street en bivakkeert op 19 en 20 november onder de Stadshal. Daar vind je trouwens ook de stoere jongens van Studio Swelvet die een boom met kettingzagen omtoveren tot een speeltuig en de artistieke luitjes van diepmassief die iets creatiefs doen met hout en ballen.

Ontdek het volledige programma op Maker City.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: