Rondleiding achter de schermen van een ‘groen’ festival

Op woensdag 20 en zaterdag 23 juli organiseert Boomtown een rondleiding achter de schermen voor collega-festivals, overheden en andere geïnteresseerden. Wat betekenen de herbruikbare bekers, cashless payment en de BoomBar voor Boomtown en misschien ook voor uw evenement? Het komt allemaal aan bod tijdens een exclusieve kijk achter de (groene) schermen van Boomtown.

Boomtown goes Green is de naam voor het duurzaamheidsbeleid van het festival. Duurzaamheid en innovatie zit ondertussen in het DNA van de organisatie. Verschillende vernieuwende initiatieven zorgen ervoor dat de ecologische impact van het festival jaar na jaar kleiner wordt. In 2013 introduceerde Boomtown de herbruikbare beker. In 2014 won het festival de Groenevent Award van OVAM als meest duurzame (middelgrote) festival. In 2015 werd de BoomBar gelanceerd en alle PET-verpakkingen verbannen. En dit jaar is Boomtown het eerste stadsfestival dat de stap zet naar Cashless Payment

Een beperkte groep mensen krijgt de kans tot een exclusieve kijk achter de (groene) schermen van Boomtown op 20.07 of 23.07.
Klik hier voor het programma en om in te schrijven?
Klik hier voor meer info over het Boomtownfestival zelf.

%d bloggers liken dit: